Pixelgyár

latogatobol_vevot_1990

Látogatóból VEVŐT!

Nem teljesít jól a weboldalad?
Lehet, hogy a bizalom a céged iránt
csak pár apró módosításon múlik?

Ahhoz, hogy a honlapod sikeres legyen, jól teljesítsen, meg kell ismerned a látogatóidat és meg kell értened a viselkedésüket az oldaladon! 
Mielőtt új honlap készítettésébe vágnál…

Tudd meg, hogyan hoznak döntést a honlapod látogatói!


AKIK MÁR OLVASTÁK

"Nem UFO hókuszpókuszként állítja be a webergonómiát, amire milliókat kell elkölteni, hanem józan paraszti ésszel felfogható hasznos tudásként."

Rózsahegyi-Mayer Gabriella
mydentity.hu

"Végre mindenki tisztában lehet vele, miért zár be idegesen egy weboldalt fél perc alatt, és miért zárja be a másik ember ugyanígy az Ő oldalát!"

Fodróczyné Sós Szilvia
speedpc.hu

"Elképesztően jól összefoglaltad mindazt, ami itt lényeges. Nem gondoltam volna, hogy ezt így bele lehet illeszteni egyetlen e-bookba."

Pásztor Krisztina

Miért nem ingyenes?

konyv_kupon_4000

VIP kedvezmény:
4000 Ft értékű kupont találsz benne, amelyet tréningjeinkre vagy tanácsadásra jelentkezvén írunk neked jóvá!

Mire vársz még?
Lásd a weboldalad a látogatók szemével!


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (gyar@pixelgyar.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással a Pixelgyár Kft.-vel kötöd (1039 Budapest, Madzsar J. u. 5 7/74.)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

© Pixelgyár Kft.