Pixelgyár

A Te eseted speciális? Akkor kerülnél képbe a webes dolgokkal, ha egy szakértővel egy kávé vagy tea mellett meg tudnád beszélni a céged problémáit?

mug

180 perc fokozott figyelem Neked és a vállalkozásodnak!

A Pixelgyár Jövőanalizátor délelőttön megvizsgáljuk, hogy a cég jelenlegi helyzetéből hogyan hozhatjuk ki a legjobbat!

Nem szeretnéd, hogy a bizonytalanságod anyagi károkat okozzon?

Sokan bele-bele kapnak az online kivitelezésekbe – itt egy kis webfejlesztés, ott egy kis listaépítés, de az eredmények elmaradnak, a kiadások viszont nőnek. Túl sokba kerülnek a próbálkozások? Egy kis elemzés, és sok megspórolható, vagy előfordulhat, hogy egy-egy ingyenes eszköz is bevethető!

Hogyan készülj a Jövőanalizátor délelőttre?

Gyűjtsd össze és rangsorold a legfontosabb kérdéseid, a legégetőbb problémákat, amik a céged webes megjelenése körül keletkeznek! Szükségem lesz a weboldala(i)d címére, valamint az esetleges kapcsolódó közösségi felületek elérhetőségeire, az elmúlt félév kampányeredményeire (ha voltak).

De ez még csak arra elég, hogy nagyjából képben legyek! A többihez Te is kellesz! Hiszen ki ismeri a vállalkozásodat, a vevőidet, ügyfeleidet jobban?

A webet, az eszközöket azonban én ismerem jól, és cégre szabottan fogok neked eszközöket javasolni a céljaid eléréséhez!
pl. Lehet, hogy hónapok óta kínlódsz a Facebook kommunikációval, miközben lenne hatékonyabb csatornád is?

Kérdéseket fogok feltenni, amire néha magadnak is kényelmetlen lehet a válasz! Mindezt azért, hogy megmutassam, amit belülről nem veszel észre, de egy szakértőnek egyből szemet szúr, hogy hol illannak el a látogatók, vagy a feleslegesen kiadott pénzek! 

Elmondom azt amit a fejlesztőd, a grafikusod, vagy a marketingesed nem fog, mert nem akar vagy mer! Nekem viszont az a dolgom, hogy figyelmeztesselek rá, ha úgy vélem ez az irány nem a sikerhez vezet!

Egy átlagos konzultáció 2 óra. Ez arra elegendő, hogy beszélgessünk, de arra, hogy lerakjuk az online stratégiád alapjait nem. Így a harmadik órában csak ezzel foglalkozunk!

Mikor érdemes hozzám fordulnod?

Ha nincs összehangolt online jelenléte a cégednek, hanem csak bele-bele kaptok, és ez eddig nem vezetett sehová.

Ha már van egy felépített webes üzleted, azonban nem tudod, hogyan tudnád kihozni belőle a legtöbbet.

Ha olyan vállalkozó vagy, aki nem akar tömeges tréningeken részt venni, de szereti képezni magát minden téren!

Ha tudod, hogy az üzleted Te ismered a legjobban

Cégedre szabott ütemtervet kapsz!

Nincs két egyforma vállalkozás, és nincs mindenkire alkalmazható csodarecept! A saját területeden igyekszünk megtalálni a leghatékonyabb módot, hogy elérd a célcsoportod, hogy a megjelenéseid több érdeklődőt, több vevőt, több meg- rendelést hozzanak!

Hogy az esetedben ehhez a weboldalad kell fejleszteni, egy email marketing rendszert kell összerakni, vagy inkább a közösségi felületekre kell koncentrálni, az kiderül a beszélgetés alatt! Kontextusban vizsgálom meg a honlapod, a marketing szövegeid, és az arculatod, mennyire egységes az online kommunikációd!

Miért hallgass rám?

Az elmúlt évtizedet a weben töltöttem, és több száz különféle webes projektben vettem részt. Eleinte, mint designer, később hatékonyság elemző tanácsadó. Azon kevés kreatívok közé tartozom, akik előnyben részesítik az üzleti célokat a mutatós, de céltalan designnal szemben. Munkám során mindig két lépés távolságból igyekszem szemlélni egy honlap, vagy egy kampány készületeit, és szemem a célon tartom. Egy vállalkozásnak egy weboldal befektetés, amelynek nem csak térülnie kell, hanem profitot termelnie.

Így építettem fel a saját online vállalkozásom, akkor amikor még senki nem hitt az online oktatásban! Így segítettem kis és nagyvállalkozásoknak kialakítani az online arculatukat, vagy elérni a célközönségüket az interneten!

Tiéd a következő időpont!

A Jövőanalizátor konzultáció kimerítő agymunka, ezért egy héten csak egy időpontot tudunk biztosítani! Ha szeretnél miharabb választ kapni a kérdéseidre akkor ne habozz!

Részvételi díj

180 perces konzultáción

89.900 Ft+ÁFA
(bruttó 114.173 Ft)

A Jelentkezés gomb megnyomása után egy automata levelet kapsz a fizetési adatokkal.
A részvételi díj beérkezését követően telefonon hívunk időpontegyzetetés céljából!

Jeletkezés
Jövőanalizátor személyes tanácsadás vezetőknek


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (gyar@pixelgyar.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással a Pixelgyár Kft.-vel kötöd (1039 Budapest, Madzsar J. u. 5 7/74.)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

© Pixelgyár Kft.